5. 10. 2010.

Kuvana čorbasta boranija

2 kesice smrznute boranije
2 šargarepe
2 luka
beli luk
integralno brašno
maslinovo ulje

U ključalu vodu sipajte boraniju, iseckanu šargarepu i luk. Ostavite da kuva bar 30 min. Zatim napravite zapršku od maslinovog ulja, integralnog brašna i seckanog belog luka. Sve pomešajte, posolite i ostavite još malo da kuva. Na kraju dodajte začine po želji, peršun i sl. Boraniju poslužiti u dubokim tanjirima i uz svaku porciju dodati pola kašike ječmenog misa.

žuta boranija

6 коментара:

  1. Wtf je "ječmeni mis"??? Šta fali suncokretovom ulju i svinjskoj masti,kao i običnom brašnu?!

    ОдговориИзбриши
  2. Da dodam malo i sojinog mleka i par kriški avokada?

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман4. март 2012. 09:30

    upravo kuvam al sa suncokretovim uljem,sta cu kad nemam drugog...pa kako bude bice:)

    ОдговориИзбриши