05.10.2010.

Kuvana čorbasta boranija

2 kesice smrznute boranije
2 šargarepe
2 luka
beli luk
integralno brašno
maslinovo ulje

U ključalu vodu sipajte boraniju, iseckanu šargarepu i luk. Ostavite da kuva bar 30 min. Zatim napravite zapršku od maslinovog ulja, integralnog brašna i seckanog belog luka. Sve pomešajte, posolite i ostavite još malo da kuva. Na kraju dodajte začine po želji, peršun i sl. Boraniju poslužiti u dubokim tanjirima i uz svaku porciju dodati pola kašike ječmenog misa.

žuta boranija

6 коментара:

  1. Wtf je "ječmeni mis"??? Šta fali suncokretovom ulju i svinjskoj masti,kao i običnom brašnu?!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ko god da si svaka cast. hahaha

      Избриши
    2. Анониман18. март 2013. 05.41

      Boze koji si ljakse

      Избриши
    3. Zato sto ljudi koji boluju od kandide ne smeju da koriste belo brasno i mast

      Избриши
  2. Da dodam malo i sojinog mleka i par kriški avokada?

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман04. март 2012. 09.30

    upravo kuvam al sa suncokretovim uljem,sta cu kad nemam drugog...pa kako bude bice:)

    ОдговориИзбриши