2 kesice smrznute boranije
2 šargarepe
2 luka
beli luk
integralno brašno
maslinovo ulje
U ključalu vodu sipajte boraniju, iseckanu šargarepu i luk. Ostavite da kuva bar 30 min. Zatim napravite zapršku od maslinovog ulja, integralnog brašna i seckanog belog luka. Sve pomešajte, posolite i ostavite još malo da kuva. Na kraju dodajte začine po želji, peršun i sl. Boraniju poslužiti u dubokim tanjirima i uz svaku porciju dodati pola kašike ječmenog misa.
žuta boranija
2 šargarepe
2 luka
beli luk
integralno brašno
maslinovo ulje
U ključalu vodu sipajte boraniju, iseckanu šargarepu i luk. Ostavite da kuva bar 30 min. Zatim napravite zapršku od maslinovog ulja, integralnog brašna i seckanog belog luka. Sve pomešajte, posolite i ostavite još malo da kuva. Na kraju dodajte začine po želji, peršun i sl. Boraniju poslužiti u dubokim tanjirima i uz svaku porciju dodati pola kašike ječmenog misa.
žuta boranija
Wtf je "ječmeni mis"??? Šta fali suncokretovom ulju i svinjskoj masti,kao i običnom brašnu?!
ОдговориИзбришиKo god da si svaka cast. hahaha
ИзбришиBoze koji si ljakse
ИзбришиZato sto ljudi koji boluju od kandide ne smeju da koriste belo brasno i mast
ИзбришиDa dodam malo i sojinog mleka i par kriški avokada?
ОдговориИзбришиupravo kuvam al sa suncokretovim uljem,sta cu kad nemam drugog...pa kako bude bice:)
ОдговориИзбриши