24.09.2010.

Vojnički pasulj

Pasulj ostaviti preko noci u vodi. Sljedećeg dana kad prokuva prospite vodu
i dodajte novu. Staviti na umerenu temperaturu da se krčka. Dodati slaninu ili
suvo meso i povrce. Od povrca preporucujem crveni luk i kasiku mlevene paprike.
Pred kraj dodati biber, so, lovor i seckani persun po želji. Na kraju treba dodati zapršku koja se sastoji od ulja, belog luka i malo brašna. To se uprži na tiganju i sipa u pasulj.
Jelo je gotovo. Napravite ga više, jer ovako spremljen pasulj, može se jesti i sledeci dan.

3 коментара:

  1. Voleo sam da ga jedem u vojsci :)

    ОдговориИзбриши
  2. Dobro kuvan corbast pasulj je dobar za razvoj kod dece.

    ОдговориИзбриши
  3. Dobro kuvan corbast pasulj je dobar za razvoj pamcenja kod dece.

    ОдговориИзбриши