Neodoljiva kremasta torta od najfinije čokoladne kreme i hrskavih kora od oraha.
Priprema
U vodu dodati šećer, vanilin šećer, med, čokoladu, ulje i sve lagano zagrevati dok se čokolada ne rastopi. Potom smesi dodati prethodno dobro izmešano brašno sa praškom za pecivo i orasima i dobro izmešati. Smesu preneti u tepsiju obloženu pek papirom i peći na 180°C oko 20 minuta. Izvaditi iz rerne i ohladiti pa preseći na tri ili četiri jednake kore.
Za fil ušpinovati šećer u malo vode pa dodati čokoladu. Kada se čokolada otopi, dodati orahe. Kada se smesa ohladi, dodati prethodno izmiksirani margarin sa vanilin šećerom. Tortu filovati i ukrasiti seckanim lešnicima.
Šta vam je potrebno od sastojaka pogledajte na http://kuhinjarecepti.com/2011/12/posna-reforma-torta/
Priprema
U vodu dodati šećer, vanilin šećer, med, čokoladu, ulje i sve lagano zagrevati dok se čokolada ne rastopi. Potom smesi dodati prethodno dobro izmešano brašno sa praškom za pecivo i orasima i dobro izmešati. Smesu preneti u tepsiju obloženu pek papirom i peći na 180°C oko 20 minuta. Izvaditi iz rerne i ohladiti pa preseći na tri ili četiri jednake kore.
Za fil ušpinovati šećer u malo vode pa dodati čokoladu. Kada se čokolada otopi, dodati orahe. Kada se smesa ohladi, dodati prethodno izmiksirani margarin sa vanilin šećerom. Tortu filovati i ukrasiti seckanim lešnicima.
Šta vam je potrebno od sastojaka pogledajte na http://kuhinjarecepti.com/2011/12/posna-reforma-torta/
Нема коментара:
Постави коментар